If You Build It They Will Come

Wie we zijn

De Macht BV bestaat sinds 2015. Het bedrijf is opgericht door de uitvinders van de grootste filmpjessite van Nederland, Dumpert.nl, van GeenStijl en nog tal van andere sites en initiatieven. Met de oprichting van GeenStijl in 2003 stonden aan de wieg van internet zoals we dat nu kennen en aan het graf van oude media. In het kader #wereldheerschappij hebben we ook nog een publieke omroep opgericht, ingericht en vorm gegeven.

We zijn gespecialiseerd in het bereiken van volk, in de breedste zin des woords. We bouwen disruptieve producten en gewaardeerde, zeer herkenbare merken.

Het liefst werken we met levende merken. Bedrijven en initiatieven die zich mengen in nieuws en media en commercie. Die zich al dan niet ongewenst, voorgoed nestelen in de frontaalkwab van menselijke hersenen.

Cannot unknow, cannot unsee.
We hebben online branding, traditionele reclametechnieken, nieuwe journalistiek en marketing door elkaar gegooid en geweaponized.

Dat had succes.
Wij bouwden de sites die Nederland voorgoed veranderden*. We doen soms vaag, maar dat zijn we niet. We dragen nog steeds ons steentje bij aan tamelijk bizarre ROI's en meer meer meer shareholders value. Een aantal projecten hebben we afgerond en verkocht aan aan beursgenoteerde mediaondernemingen. Met dealert.nl, een full blown e-commerce onderneming, onderzoeken we een nieuwe soorten van samenwerking met voornamelijk content makers.

(*bron: NRC aug 2006 'De oogst van 15 jaar WWW')

Sloopwerken

Slopen is leuk! Slopen is goed. Je moet eerst slopen voordat je kunt bouwen. Slopen geeft ruimte

Love

Voorbij doelgroepen en targetting. Fuck audiences. Wij gaan voor fans en aanhangers voor het leven.

Bizar-groei

We investeren zelf ook mee. In tijd of geld. ROI sinds 2003 is >3000%

TRANSACTIES

Waar zit die geldmachine? In de header, in de footer? IRL? Waar zit dat knopje. Anders telt het niet.

Team

Dat zijn wij
Ambroos
Algemeen Directeur
Karin
Customer Service Engineer
Ashis
Lead Dev (Magento Certified)
Anna
Controller
Arnold
Content en Productie
Vivek
Frontend Developer (JS. CSS. PHP)
Govind
Backend Developer
Klaas
Community Manager